وي، گفت: اين طرح با اهداف کوتاه، ميان و بلندمدت انجام گرفته است و هر يک از اين اهداف داراي زير مجموعههاي قوي براي توسعه اين صنعت است.
گرايلي بزرگترين چالش صنايعدستي در استان گلستان را نبود بازار فروش مطمئن دانست که بايد در رفع آن تلاش جدي صورت گيرد.
اين مقام مسئول، ادامه داد: در صورت فراهم بودن بازار مطمئن، صنايعدستي به عنوان يکي از بخشهاي مهم اشتغالزا در استان مطرح ميشود.
وي با بيان اينکه تلاشهاي متعددي براي رفع اين مشکل در استان صورت گرفتهاست، تصريح کرد: ايجاد بازارچه دائمي صنايعدستي از مهمترين اقدامات بوده است که پس از تامين اعتبار در استان راهاندازي خواهد شد.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي گلستان در ادامه يادآور شد: گلستان در سال گذشته رتبه پنجم کشوري را در بخش صنايع دستي کسب کرد و اين نشان از آن دارد که در استان خلاقيت و هنرهايي وجود دارد که ميتواند يکي از بهترين منابع براي رونق اقتصادي باشد.
گرايلي با اشاره به اينکه سال گذشته در بخش صنايع دستي يک هزار و ۳۷شغل در رشتههاي مختلف استان ايجاد شده است، افزود: 3 هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۴ مرکز تعليم آموزشي به صورت رايگان در مدت دو ماه و نيم تعليم ديده که بخشي از آنها وارد بازار کار شدند.
وي اضافه کرد: همچنين تاکنون ۳۲ميليارد ريال تسهيلات بانکي از طريق بنگاههاي زودبازده اقتصادي به هنرمندان اين صنعت پرداخت شده است و پيشبيني ميشود تا پايان امسال يک هزار و 500 نفر شغل در اين بخش ايجاد شود.
113/
انتهای پیام/